Het was een mooie zonnige dag…

Het was een mooie zonnige dag waarin wij de laatste dag van onze eerste reis door het Helende Veld van Zusterschap vierden. We sloten af met het ritueel bereiden van Florida Water zo dat al onze lieve zusters een mooie herinnering hebben aan dit jaar van samen zijn. Maar ook dat zij zichzelf kunnen her-inneren als in de toekomst de verbinding even niet gevoeld wordt.

Voor mij is het werk met een Despacho of het maken van Florida Water een hele sterke geconcentreerde intentie, wat het ook zo prachtig maakt. Een hele dag ben je bezig met je intentie. Elke bloem, plant, kruid, steen of krachtvoorwerp wat je toevoegt aan dit water versterkt je intentie en laat je alle diepten van jouw intentie zien. Als een veld dat zich opent; een landschap van intentie waar je doorheen wandelt en elke keer een draadje toevoegt zodat aan het einde van de dag het water jouw volledige intentie draagt. Het doet mij denken aan het afgelopen jaar, waarin wij 10 vrouwen meenamen door het Helende Veld van Zusterschap en waarin zij zichzelf, vergeten delen, voormoeders, een vergeten weten konden ophalen. Elke bijeenkomst konden zij iets in zichzelf her-inneren. Zo reisden wij langs velden van niet-nieten, maakten wij contact de oermoeder, reisden we langs de 7 generaties die voor ons gingen om ons iets te vertellen over overvloed. We reisden met de Zon, de Maan en de Aarde.

Omdat we een jaar lang samen kwamen, konden we ook dit veld meenemen en toevoegen aan het Florida water. Het veld voelde zoveel sterker voor deze rituele bereiding dan dat ik ken van de andere keren dat ik het heb gemaakt. Zo mooi om te ervaren dat we samen een veld weven, een nieuwe frequentie laten ontstaan die dit veld zo nodig heeft. Die de Aarde nodig heeft.

Ik kijk in zoveel dankbaarheid terug op het afgelopen jaar waarin ik zelf ook heb mogen leren door toeschouwer te zijn in wat er gebeurt als vrouwen samen komen in een liefdevolle bedding waarin alles er mag zijn.

Ik heb geleerd van Edith, omdat haar werk zo anders is dan de mijne maar waarin ik ook een besef heb dat onze velden zo goed samen weven. Ik vind het prachtig dat onze zusters zich bewust zijn geworden van het voorouderveld dat hen draagt, en dat er velden zijn uit traditionele lijnen zoals die van de Rite, het maken van Florida Water en de Sahumador, waarin wij kunnen verbinden en leren hoe het is om als vrouwen in volledige harmonie met elkaar samen te zijn maar waarin ook ruimte is voor het anders voelen en alles mogen voelen en te delen en ontvangen te worden.

Contact

info@shunyata-medicine.nl

06 – 24 90 63 35

Subscribe

* indicates required