Vertrouwen

“Wat als ik een cliënt niet kan dragen tijdens een Ademsessie? Een vraag die werd gesteld tijdens een trainingsdag van de Breathwork Healer opleiding. Onmiddellijk voelde ik dat diepe vertrouwen dat je krijgt wat je aankan en dat het altijd klopt. Zo vaak krijg ik mensen in mijn praktijk die komen met een hulpvraag over iets wat ik doorleefd hebt en ook in de trainingen kom ik dit elke keer weer tegen.

Zo reizen wij deze editie met 7 vrouwen en liet de energie op de eerste dag zien, waarom deze groep in deze constellatie samenkomt. In een bedding van Zusterschap en diepe verbinding met de Baarmoeder; het veld van creatie en niet-weten, van donker en nieuw leven. Een actueel thema in mijn eigen leven dit jaar waar ik schijnbaar ook in dit veld van mag leren en weven.

Bij de aanmeldingen van deze training zat ook een mannelijke deelnemer maar het lukte mij maar niet om het inschrijfformulier en aanbetalingslink naar hem toe te sturen. Ik wist niet waarom maar het resoneerde niet. Lastig om iemand niet toe te laten voor de training, voelde ik wel dat het in de energie helemaal klopte. Ik wist niet waarom totdat dit duidelijk werd bij het zetten van de energie op de eerste lesdag.

Tijdens de 3e bijeenkomst stond in mannelijke assistent ingepland. Ik had met hem overlegd dat het misschien beter was dat ik een vrouw zou vragen om te begeleiden die dag. Hij gaf aan speciaal vrij te hebben genomen die dag en zag er zo naar uit om te assisteren. Dit wilde ik hem niet ontnemen, doch wilde het veld iets anders en 2 dagen voor de lesdag melde hij zich ziek. Zo kwam er toch een vrouw assisteren, helemaal in overeenstemming met de energie en het veld.

In deze groep zijn er twee vrouwen die met eenzelfde thema lopen dat ik heb doorleeft. Zo kwam een deelneemster erachter dat haar gevoel van afwijzing in het lost twin syndroom lag tijdens de eerste lesdag . De verloren tweeling die vertrok tijdens de eerste weken van de zwangerschap. Een thema dat ik de laatste jaren heb uitgediept en in het bijzonder dit afgelopen jaar na een scheidingsconflict wat dit thema weer oprakelde.

Tijdens de 3e bijeenkomst van de opleiding kreeg een andere deelneemster inzicht over altijd alles maar alleen moeten dragen, sterk zijn en het verdriet hiervan toe te laten. Ik ken dit gevoel en door het zelf doorleefd te hebben, kon ik deze zuster zo goed dragen, haar vast te houden na haar ademsessies en alle tranen te laten komen. De Heilige Ruimte te bewaken voor haar zodat zij ruimte kon geven aan haar verdriet, wat ook mijn verdriet aanraakt en waarin de herkenning bij de ander ook weer heling brengt naar mij toe.

Een veld van wederkerigheid waarin Zielen elkaar kunnen ontmoeten en er heling plaatsvindt op persoonlijk, interpersoonlijk en collectief niveau. Als we kunnen afstemmen op dat diepe vertrouwen in Leven en de Bron, dan krijgen we altijd precies dat wat we aankunnen en waar onze eigen heling of lering ligt en hoe meer we vertrouwen, hoe meer tekenen om ons heen dat bevestigen in de synchroniteit die het Leven ons biedt.

Contact

info@shunyata-medicine.nl

06 – 24 90 63 35

Subscribe

* indicates required