Shamanic Soul – de geboorte van 9 Breathwork Healers

Op de vooravond van de nieuwe Maan in Kreeft, stapten er 9 prachtige heerlijke mensen in het helende veld van de Adem.

Een groep die de kunst van “de Heilige Ruimte bewaken” vanaf dag 1 verstond. Een veilig veld, Broeder- en zusterschap zo voelbaar; in het begeleiden en dragen van de ander, in het zorgen voor elkaar op zoveel lagen, in aandacht, aanraking, afblijven en vertrouwen geven. Warme omhelzingen na een intense Ademreis, zorgen voor thee en chocola om te landen. De toewijding om elke keer weer de diepte in te gaan. Iedere deelnemer had de belofte gemaakt dit geschenk aan zichzelf te geven en helemaal uit te pakken. Wat een eer om in zo’n veld te mogen werken. Samen het veld zetten, zingen, drummen, verbinden en reizen door onbekend terrein. Elke keer weer de diepte in en niet bang zijn om in het donker te kijken. Het hele spectrum van ons mens-zijn hebben zij doorleeft.

Ik buig diep naar de heling die ze zichzelf en elkaar hebben gebracht. Voorouderlijnen werden opgeschoond, Zielendelen opgehaald, trauma’s en oud zeer in veilige bedding doorvoeld zodat het zich los kon maken, erkenning van het licht en waarheid in onszelf, hergeboorte. Reizen door de landschappen van de Windrichtingen, Spirithelpers ophalen, onszelf ophalen en inzicht krijgen vanuit vorige levens.

Zoveel diepe thema’s doorleefd, doorvoeld. De zwaarte getransformeerd zodat de Heler in hen ruimte krijgt om op te staan en het heldere licht dat in ons schijnt te laten stralen.

Wat een bijzonder Medicijn dragen deze mensen. Zo divers en allemaal nodig om deze wereld een klein beetje mooier en lichter te maken.

Wederom buig ik met ontzag naar de Adem, naar de kracht van het werken in een Sjamanistisch veld, naar de hulp van krachten en energieën uit de ongeziene wereld. Wat een genot om in zo’n veld te mogen werken en studeren.

Het werk groeit, ik groei en met elke training kan ik voelen dat het veld dieper, krachtiger en veiliger wordt want alleen als het veilig genoeg is, kunnen dit soort helingen en processen plaatsvinden. Dankbaar voor mijn eigen helpers en deze Missie geboorte geven aan de Nieuwe Aarde vanuit de Visie dat een ontwaakt hart de Aarde heelt. Ik voel dat er negen harten aan het ontwaken zijn. Ik wens jullie zoveel Liefde, Lichtheid en Schoonheid op jullie pad en voel het volste Vertrouwen in jullie Medicijn.

Dankbaar

Voel jij ook de calling om jouw hart te ontwaken en jouw Medicijn ten diepste te bewonen? Je bent welkom in de Shamanic Soul – Breathwork Healer Certificate Training die in oktober begint

https://hipsy.nl/event/42305-shamanic-soul-breathwork-healer-certificate-training

Contact

info@shunyata-medicine.nl

06 – 24 90 63 35

Subscribe

* indicates required