Cursus & Opleiding

Jaartraining

een jaar met het wiel

 

Verlang jij er naar om je dieper af te stemmen op het ritme van de Natuurlijke Wereld?

Je te verbinden met haar hartslag en een diep contact met de Groote Moeder en jeZelf te ervaren?

Magie en Schoonheid uit te nodigen en als een levensrivier door je heen te laten stromen?

Dan is deze training voor jou! Na deze training zul je de Magie in elk seizoen, plant, dier, steen en jezelf weer ervaren in jouw dagelijkse bestaan.

Alles in het leven komt in cycli. We volgen de cycli van de Zon, het Levenslicht, waar het Medicijn Wiel op is gebaseerd, en de cycli van de Maan, het licht dat onze geest helder maakt, en die ons laat afstemmen op de eb en vloed van het Leven.

In deze bijzonder tijd van loslaten en vernieuwing reizen we met deze twee lichtbronnen om ons eigen ritme te ont-dekken en ons te her-inneren dat wij onderdeel zijn van de Natuur en alle cycli.

Collectief gaan we door de Donkere Nacht van de Ziel en geven we Geboorte van de Nieuwe Mens die uitgelijnd is met de Nieuwe Aarde. Voor het eerst in de geschiedenis kunnen we geboren worden zonder ons lichaam te verlaten. Dit maakt dat we ons opnieuw uitlijnen en leren afstemmen op de energie van de Aarde, zodat we mee kunnen in haar ascentie en gevoed worden door haar hartslag die we kunnen ervaren in de holte van ons eigen hart.

 

Artwork by Sam Brown (www.ceruleansam.com)

Wat gaan we doen?

 • Werken met Krachtdieren en Voorouders
 • Leren Transfiguren naar je Eigen Spirituele Licht
 • Trancereizen
 • Reizen door het Land van Vergeving
 • Ademwerk
 • Leren werken met het Staande Volk van Planttotems- en teachers
 • Verbinden met de Heilige Cacao en de Blauwe Lotus
 • Expressie geven aan jouw Creatieve Kracht
 • Verloren Zielendelen ophalen
 • Ratel maken
 • Ritueel werk doen bij een Krachtplaats

Deze training is dynamisch en in beweging. Afhankelijk van de Groepssamenstelling en de energie zal de unieke training uit zichzelf ontstaan.
Het fundament van deze training is in een visioen tot Gaby Moon Crow gekomen. Naz Dur van HappyNaz Yoga ondersteunt Moon Crow in deze training. Naz loopt het pad van het hart zoals die overgedragen is vanuit de Siberische Sjamanistische traditie waar Moon Crow ook haar roots in heeft. De training is een samensmelting van diverse Sjamanistische stromingen.

Eén jaar leven we als een stam / familie met elkaar, zorgen en steunen we elkaar en ont-moeten we elkaar één zondag per maand in een fijne boerderij aan de rand van Spaarnwoude; van sept t/m mei. Beginnend in de energetische herfst waar loslaten wat niet meer dienstbaar is in ons leven zodat we ruimte maken voor de Nieuwe Aarde energie.

We zullen reizen maken door valleiën in de Onderwereld, naar de Middenwereld tot grote hoogten in de Bovenwereld; door het Wiel om ons eigen Medicijn Wiel te activeren zodat we alle kennis en ons eigen Medicijn binnen onszelf kunnen vinden.

 

Je bent Welkom

Data en investering

Data 2023: 10 september, 15 oktober, 12 november, 17 december, 21 januari, 18 februari, 24 maart, 21 april, 19 mei.

In april zullen we een buitendag / weekend hebben op een krachtplaats.

Tijdens de opleidingsdagen wordt overheerlijke biologische lunch verzorgd door Els van Boerderij Landzicht.

Investering : 1444 Euro (betalingsregeling is mogelijk)
Max: 12 deelnemers

Voor meer info of aanmelding, mail je naar info@shunyata-medicine.nl

BREATHWORK HEALER OF THE NEW EARTH FREQUENCY

We leven in Sjamanistische tijden. Tijden van grote veranderingen. De wereld die we kennen valt uit één en de belofte van een nieuwe wereld in harmonie is bijna tastbaar. Toch zijn we hier, in een Niemandsland, tussen werelden in. Frequenties en de Schuman resonantie nemen dagelijks toe en juist nu worden licht- en schaduwwerkers uitgenodigd in hun kracht te staan en hun Zielsmissie te leven. Dit is waarom we hier zijn in deze tijd.

Collectief sterven we een Sjamanistische dood. Nog even en we zien de dageraad gloren na de collectieve donkere nacht van de Ziel. Oude (schijn)veiligheden en zekerheden vallen steeds meer weg en we worden teruggeworpen op onszelf en gevraagd uit te lijnen op Waarheid, Visie en onze eigen verbinding met de Bron. Op deze plek in het Wiel stappen we in de energie van de Krijger van Liefde en Compassie.

Juist nu is het belangrijk dat we samen komen als licht- en schaduwwerkers zodat we onze energie hoog houden en samen de hoogst mogelijke tijdlijn kunnen activeren.

In de komende tijd zullen er veel mensen zijn die begeleiding wensen om weer terug te keren naar hun blauwdruk, het Authentieke Zelf en de Schepper van het leven worden. Niet vanuit ego en individualisme, maar vanuit samen en verbinding met Al dat leeft.

Wil jij jouw broeders en zusters bijstaan om van slachtofferschap naar meesterschap te bewegen? Om zaden te planten van vertrouwen en de heilige ruimte te creëren die hen van binnenuit laat ontwaken en weer verbindt met eigen Wijsheid en Kracht. Om oude verhalen van trauma en pijn, die niet meer dienstbaar zijn, los te laten en zich veilig weten in de wereld. Samen creëren wij de Nieuwe Aarde en brengen we licht in het donker.

Als Breathwork Healer draag jij bij aan deze geboorte. Je gaat je eigen proces aan en je leert jouw Medicijn/ jouw Gave te activeren vanuit verbinding met Spirit. Vanuit die verbinding, navigeer je op het Kompas van het hart, met een verfijnde intuïtie en altijd genoeg Levensenergie, gevoed door onze Moeder Aarde.

Ga je mee op avontuur?

Om tegelijkertijd schepper en pioneer te zijn

 

In deze training gebruiken we Sjamanistisch Ademwerk als uitgangspunt om ons lichaam te openen. Je kan deze training voor jezelf volgen maar je leert ook om met cliënten en groepen te werken. Ademwerk is een krachtige techniek die een psycho-spiritueel transformatieproces op gang brengt. We zullen de reis beginnen om ons lichaam klaar te maken om meer licht te kunnen vasthouden en een stevige gronding te voelen, waarna we steeds hoger in trilling toenemen en ons energetisch spiritueel lichaam voeden, activeren en klaarmaken om zowel lichaamswerk als energetisch werk te kunnen toepassen. Jij bent zelf het Medicijn waarmee je werkt. Je kan een ander nooit verder brengen dan je zelf bent.

Breathwork Healer is een training die je opleidt om energiewerk met lichaamswerk te combineren en je in staat stelt in een veld van jouw unieke helpers en de Sjamanistsiche werelden te kunnen werken. We gaan werken met prayerwerk, de Adem en Sjamanistische healingmethoden, die je kan inzetten tijdens het ademwerk maar ook daarbuiten. Daarnaast leert deze opleiding hoe je sacred space creëert en een goede spaceholder wordt. Vele extra’s komen aan bod We gaan werken met de dans en plantenspirits. Deze training maakt de brug tussen het Aardse en de Spirit omdat wij dit als mens ook zijn. Een gevoel van thuiskomen in jezelf en je plek innemen in het groter geheel is mijn missie voor deze training.

Dit ga je leren:

 • verschillende ademtechnieken en methoden
 • wat de adem op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel kan betekenen
 • hoe je een goede begeleider kan zijn; welke eigenschappen heb je nodig?
 • ademsessies ontvangen en begeleiden
 • werken en neerzetten van een energetisch veld
 • verfijning van je intuïtie en perceptie
 • Inzetten Sjamanistische healingtechnieken tijdens het Ademwerk
 • Mogelijkheid om ervaring op te doen (assisteren bij Ademsessies)
 • Onderdeel zijn van het Groote geheel; breathwork healers community van breathwork healers

Trainingsonderwerpen:

 • Healing en Re-memberance
 • Werken met het Medicijn Wiel
 • Lichaamswerk en Energetisch werk
 • De kracht van Prayers
 • Ethische Code Breathwork healer
 • Contra-indicaties
 • Therapeutisch gebruik van geluid, muziek en dans
 • Werken met Cacao en plantenspirits om Ademwerk te bekrachtigen

In dit werk zal Gaby Moon Crow geassisteerd worden door Naz Dur van HappyNaz yoga die bij de eerste lichting zat van opgeleide Ademcoaches van de Nieuwe Aarde en die een stevige basis heeft in het Siberisch Sjamanisme. Daarnaast is de kans groot dat er ook nog andere opgeleide Ademcoaches komen assisteren. Moon Crow heeft visie ontvangen om een community te bouwen waarin we zorgdragen voor heling en het manifesteren van de Nieuwe Aarde.

Data en investering

Data voorjaar 2023: 24 februari, 17 maart, 31 maart, 21 april, 28 april, 19 mei, 26 mei, 2 juni (VOL)

Data najaar 2023: 29 september, 13 oktober, 20 oktober, 10 november, 24 november, 1 december, 7 december, 15 december

 

Dagen zijn van 10.00 – 16.30

Tijdens de opleidingsdagen delen we een potluck met elkaar.

Investering : 1333 Euro (betalingsregeling is mogelijk)

Voor meer info of aanmelding, mail je naar info@shunyata-medicine.nl

an Energetic Shamanic Journey
into the deep realm of the Self

Healing intensive

Ik bied een Energetische Sjamanistische Reis voor diegene die diep willen gaan en klaar zijn datgene los te laten wat hun leven niet meer dient. Dit programma geeft je de kans om los te laten, te helen en te vieren. Een reis voor diegene die zich meer willen verdiepen in het Sjamanisme. Het leert je contact te maken met Spirit helpers; hoe je jezelf energetisch kan reinigen en te verbinden met het Medicijn Wiel.

Het Ademwerk en de Dismemberment die we doen geeft een diepe healing/ zuivering.
Met de Integratie in de laatste sessie vieren we de Magie van het Leven. De magie waar we altijd contact mee kunnen maken als we eenmaal de Sjamanistische Werelden hebt betreden.

Deze cursus is voor beginners, als mede voor mensen die al wat ervaring hebben met Sjamanistisch werk.

Wat gaan we doen?

Bijeenkomst 1 – Intentie neerzetten en zuivering en contact maken met plantenspirit Sali

Bijeenkomst 2 – Leven met het Medicijn Wiel

Bijeenkomst 3 – Dismemberment

Bijeenkomst 4 – Sjamanistisch Ademwerk

Bijeenkomst 5 – Integratie ( deze bijeenkomst vindt buiten plaats, op een plek in de natuur)

Data en investering

Data 2023: 7,14, 21 februari, 7 & 14 maart van 10.00-13.00

Investering: € 349,-

Nieuwsgierig of Interesse?

Mail mij via info@shunyata-medicine.nl of bel 06-24906335

De ontmoetingen vinden plaats een yurt aan het Alkmaarmeer te Akersloot.
maximaal 5 deelnemers