Krachtplekken in Nederland

Hunebedden, plekken van Magie, Kracht en samengebalde energie. Voor mij geen graven maar Spirit highways met ieder hun eigen frequentie. Eeuwenoude stenen, gedragen door de grond van hier, met in zich ongekende wijsheid. Ouder dan de Egyptische pyramides, uitgelijnd op het mysterieuze getal Pi en de leylijnen van de Aarde. Stenenvolk, voorouders die de energie van 1000den jaren rituelen, op deze plek vasthouden. Waar in Frankrijk veel van deze krachtplekken zijn vervangen door kerken, kunnen wij deze brug tussen Aarde en Kosmos ervaren in het mooie Drenthse landschap, waar ik donker en licht kan voelen. De dualiteit van ons mens- zijn.

Afgelopen weekend bezocht ik een plek waar de Maantempel duidelijk voelbaar is. Een plek met een moederlijke energie, waarin we binnen de baarmoeder van de Aarde stapte, omringd door eiken die als mannelijke kracht de bedding van deze plek vasthoudt. Door de tijd heen, is hier de balans tussen het mannelijk en vrouwelijk principe in evenwicht te ervaren.

Met de jaartraining reisden we naar een tweeling hunebed waarin we konden voelen dat het ene hunebed een sterke verbinding heeft met ons collectieve verleden. De plek voelde donker aan. Met 3 Sahumadoras hebben we de plek energetisch gereinigd waarna ons ritueelwerk begon. Ik werd meegenomen in een spiraal het verleden in, levenspaden in de Aarde, Reuzen die zich lieten zien en de stenen vertelde dat het offer dat wij dienden te maken, ons verleden achter te laten, was . De plek deelde zijn verdriet dat er nog maar weinig echte rituelen worden gedaan waardoor de energie sluimerend is geworden. Zingend hebben we de plek open gezongen waarna we, als een slang die zijn oude huid achterliet, naar zijn tweeling kon bewegen. Deze plek vroeg ons te bidden, prayers te doen voor de Nieuwe Aarde. Lichttaal vanuit de Aarde kwam door mij heen om de energie van onze gebeden te activeren. Een deelnemer ontving de boodschap dat we in deze tijd het licht weer mogen activeren in onszelf. Er was geraaktheid in de lagen van pijn in het cellulaire geheugen van tijden waarin het gevaarlijk was om vanuit dit licht en weten te leven.

Het laatste Hunebed dat we bezochten deze dag bewaakte een krachtige portal, een energetische oplaadplek waarin de energie van sterrenwezens voelbaar is. De energie was zo sterk dat een aantal van ons voelde dat de grootste steen, in de vorm van een hart, bewoog tijdens het ritueel. En terwijl we zongen voor het veld en onze broeders en zusters in het hart van deze plek, ontving eenieder wat hij nodig had; activaties, Totems, lichtfrequenties en codes, inzichten en her-inneringen.

Oh wat houd ik van deze plek. Ik voel zo veel resonantie maar ook dat sommige plekken heling nodig hebben en slapende energie wakker mag worden gemaakt. Een nieuwe reis is geboren. We zullen einde van de zomer opnieuw naar deze plek reizen om in wederkerigheid met de Aarde te geven en te ontvangen.

Contact

info@shunyata-medicine.nl

06 – 24 90 63 35

Subscribe

* indicates required