Ademwerk

Ademwerk, wat is dat?

Ademwerk is een krachtige techniek om inzicht te krijgen, te helen, te zuiveren en patronen te doorbreken. We werken met de verbonden Ademhaling die ons verbindt met wat er ten diepste in ons leeft. We werken altijd met een intentie. Ademwerk kan op de fysieke, mentale, emotionele en spirituele lagen van onszelf werken. Het kan ons laten zien waarom we bepaalde zaken (nog) niet in ons leven hebben en brengt je daar waar heling nodig is. Het kan je mee op reis nemen. Het komt regelmatig voor dat mensen een trancedente ervaring hebben tijdens het Ademwerk of gaan reizen in Sjamanistische of energetische werelden.

Het mooie aan Ademwerk is dat we deze krachtige tool allemaal in ons dragen. Het is de Verbinding met Spirit, met Moeder Aarde en Al dat leeft. Dit raakt mij elke keer weer. We hebben niets van buitenaf nodig. Alles is er Al, in onze eigen Adem. Daarin zijn we allemaal gelijk. De Adem is er altijd en kan je overal brengen (afhankelijk van jouw intentie). In vele tradities wordt er gebruik gemaakt van de Adem om het natuurlijk evenwicht te herstellen; Pranayama, rebirhting, Mindfulness. de Wim Hof methode. Allemaal kennen ze het geheim van de Adem.

WAT BRENGT HET ONS?

 • Het loslaten van spanning
 • Betere lichamelijke gezondheid
 • Verbetering van je atletische kunnen
 • Verbetering van het concentratievermogen
 • Meer vitaliteit en prettiger ouder worden
 • Ademwerk verhoogt seksualiteit en sensiviteit
 • Bijdrage tot emotioneel meesterschap
 • Ademwerk bouwt energie op
 • Zorgt voor pijnmanagement
 • Levert een psycho- spirituele transformatie
 • Terughalen verloren zielendelen
 • Contact met ware essentie
 • Ontvangen van inzicht en heling

“Zodra je jezelf ademen hebt aangeleerd als een bewust gebed, ben je nooit meer alleen”
– Peggy Dylan –

Via adem verbonden met het universum

Je bent niet alleen. Het werken met een Sjamanistisch veld om het Ademwerk in te doen, zorgt voor een warme bedding. Een bed in de tuin van Moeder Aarde. Een omhulling waardoor je dieper kan zakken en je je bewust wordt dat er altijd hulp is. Er zijn zoveel krachten aanwezig als je een laag dieper zakt en contact maakt met de Sjamanistische werelden.

Breath en Spirit komen van dezelfde oorsprong. De Adem wordt al duizenden jaren gebruikt om Spirituele/ Sjamanistische rijken binnen te kunnen treden. De Adem helpt om je monkey mind te stillen, zet vastgezette emoties in beweging en verbind je met jouw Hogere Zelf.

Degene die zich bezig houden met de Verbonden Ademhaling ervaren een soort super oxygenatie die anders is dan hyperventilatie. Als het brein wordt voorzien van overvloedig zuurstof, is het capabel om energetische, spirituele en fysiologische kanalen te openen waar je normaliter geen toegang tot hebt. Deze manier van ademhalen geeft je toegang om voorbij het brein te gaan.

Door gebruik te maken van de Kracht van Adem, betreden we een geheim gebied van healing. Als we voor langere tijd (15-50 min) de Verbonden Ademhaling gebruiken gaan we voorbij het ego en geven we het Hoger Zelf toegang om de piloot van ons bewustzijn te worden en ons daar te brengen waar we heling en een verhoogd bewustzijn nodig hebben. Elke AdemReis geeft een andere ervaring en Adem is de portal waar de reizigers door heen gaan om een ander bewustzijn en catharsis te ervaren. Het heet niet voor niets de Verbonden Ademhaling. Het Verbind ons met Spirit, onze eigen Spirit en Al dat leeft.

Adem is datgene wat ons allemaal verbind in het Universum. Er is een constante uitwisseling middels het Element Lucht. De transcendente kracht van Sjamanistisch Ademwerk ligt in het binnengaan van één van de vijf werelden die verbonden zijn aan het Sjamanistisch bewustzijn. Je kan de zintuigelijke wereld binnen stappen. Dit is de energetische wereld van fysiologische reacties; de wereld van hergeboorte waarin een symbolische wedergeboorte plaatsvindt; de interpersoonlijke/ historisch wereld waarin zaken zichtbaar worden in de relatie met het Zelf en de wereld om ons heen. De archetypische wereld, die een mythisch verhaal verteld over het transpersoonlijke bewustzijn en als laatste een staat van No-thing ness. De wereld van in de leegte vallen waarin je ervaart dat je Niets en Alles tegelijk bent. Elk van deze werelden is verbonden met één van de Elementen (water, aarde, vuur, lucht of Spirit (ether).

Mijn leraar zei dat de Spirit van een mens nooit meer dezelfde afmeting krijgt nadat zij is opgerekt door het betreden van Sjamanistische werelden. En zo is het; de Wereld ziet er anders uit als je een direct contact ervaart met Krachtdieren, de Elementen, het Dierenrijk, het Plantenrijk en de Grote Geest die in alles leeft.

Dit is voor mij wat deze vorm van Ademwerk zo Krachtig maakt.

- Review -

Dankbaar dat Gaby op mijn pad is gekomen. Zowel tijdens mijn 1 op 1 sessie in haar praktijk als tijdens haar ceremoniële werk wat ik heb mogen bijwonen, ervaarde ik een enorm krachtig en wijze vrouw die echt aanwezig is. Hier op aarde en in het veld. Die haar werk serieus neemt en zo een veilige ruimte en bedding creëert. Voelt en ziet wat er nodig is in het moment. Op het juiste moment. Wat voor mij heel belangrijk is in mijn proces. Veiligheid, om in volledige overgave te kunnen gaan. En dat voel ik bij Gaby, Bijzonder hoe je met ademwerk in nog diepere lagen kunt koment…en kunt loslaten… dat was voor mij een openbaring! Haar begeleiding hierin voelt als een warme deken, en kijk ik uit naar de volgende sessie.

- Review -

Ademwerk, healing, cacao ceremonies, stuk voor stuk zijn ze bijzonder bij Gaby, ze creëert een veilige bedding waar je jezelf kunt en mag zijn. Tijdens mijn ademreizen was ze op het juiste moment bij me om een veilig gevoel te geven, al is het maar haar energie van aanwezigheid. Door de sessies bij Gaby is er veel veranderd, ik ben bewuster in mijn zijn en ontwikkeling. Als je jezelf iets cadeau zou willen doen…..

- Review -

Gaby has helped me work through a number of childhood issues by means of guided one-on-one breathwork sessions. She did this with a lot of attention to me as a person. I always thought she put my needs first. The follow up afterwards was also very helpful, Gaby spent a lot of time helping me reconstruct and write down a story around these early traumatic childhood events.

Recently I have participated in several ritual sessions outside in nature. I found these to also be deeply healing but in a slightly less intense and a more down to earth manner than the one-on-one guided breathwork sessions. Highly recommended.

Investering

Afhankelijk van de duur van de sessie.
Zie tarieven voor verdere info.

Advies:
Reis van 3 sessies met een interval van ongeveer 2 weken.

Heb je zelf een bad thuis of toegang tot een bad, dan behoort Warm Water Rebirthing ook tot de mogelijkheden. Deze manier van Ademwerk bootst het geboorteproces na en is over het algemeen een zacht proces maar onderschat de diepe processen die hiermee kunnen gebeuren niet.