the Art of Spaceholding

De kunst van Spaceholding, de Heilige Ruimte bewaken voor een Helend Veld. Vroedvrouwschap en ondersteunend zijn aan wat er geboren mag worden in het alchemisch proces van energie en intentie. Bijna onzichtbaar maar altijd voelbaar in aanwezigheid. De dans tussen hier en daar zijn, tussen zachtheid en daadkracht, alle voelsprieten hebben uitstaan en geworteld blijven in de Aarde. Zij die zich als een kom opent waarin de energie van transformatie en geboorte verwelkomd wordt. Een vernieuwde energie wordt geweven in het veld en vindt haar plek waar oud en niet meer dienstbaar zichzelf loslaat.

In volledig Vertrouwen dat de ander zichzelf kan dragen en kapitein op eigen schip blijft. Alle draadjes worden één, een Kosmische baarmoeder waarin het volledig belichamen van mijn eigen Medicijn essentieel is. Zelf doe ik een stap opzij om kanaal te zijn voor de energie, die in alle werelden leeft, door mij heen te laten bewegen. Een studie in zichzelf om elke keer weer te finetunen. Hoe werk ik met mijn stem, met klank en talen en frequenties die door mij heen bewegen waarvan ik de betekenis niet weet maar wel de vibratie kan voelen. Welke energie wil door mij heen bewegen, welke beelden verschijnen er voor mijn geestesoog, wat zie ik met mijn perceptie, wat roep ik aan en, benoem en verwelkom ik? Wanneer neem ik de ander mee en wanneer laat ik de energie z’n werk doen en ben ik alleen aanwezig, zonder interventie. De hollow bone, als een lichtbaken op zee om jouw schip veilig de haven in te leiden.

Wij mensen als transparante systemen, met spiegel neuronen. Meerdere velden worden één. De verantwoordelijkheid om mijn Medicijn in totaliteit te belichamen, open te zijn op alle Windrichtingen, Echt en Puur aanwezig zijn, mijn kanaal in rapport met de ander. Een veld van Egoloosheid en willen dienen zodat precies dat door mij heen beweegt wat nodig is voor het veld waarin alles gevoelt, gezien en ervaren kan worden ten dienste van de intentie waarmee we reizen. In deze uitlijning doet alles ertoe en zijn prayers een krachtige tool om mee te werken zodat de ander zich opent als een bloem in de aanraking van het licht van de Zon. Het licht van Heelheid penetreert de lagen van verdichting in aanmoediging, aanwezig zijn, in zachtjes zingen en bidden.

Een ontmoeting op Zielsniveau. Individualiteit wordt opgeheven in de zee van Puur Bewust- zijn en  samen reizen we naar de her-innering van Heel zijn.

De taal van Spirit, van Al dat leeft zo voelbaar, in klank die beweegt en de drum als hartslag van de Aarde trekt alle werelden samen. Aarde en Kosmos ontmoeten elkaar op de rand van de droomtijd waarin het bewustzijnsveld zich opent om nieuwe zaden van intentie te planten.

Contact

info@shunyata-medicine.nl

06 – 24 90 63 35

Subscribe

* indicates required

Gratis E- book

X